Lag og foreninger på Moltemyr

  • Arendal Guttemusikkorps 

Arendal Guttemusikkorps, ofte kalt AGMK, ble etablert i 1921. Dette aktive korpset spiller ikke bare tradisjonell korpsmusikk, men engasjerer seg også i korpsdrill. Deres årlige drilloppvisning på nasjonaldagen er en velkjent begivenhet som tiltrekker mange tilskuere til Arendal sentrum.

AGMK holder øvelser på Moltemyr skole, med gruppeøvelser og individuelle timer på mandager, samt fellesøvelser for juniorer, aspiranter og hovedkorpset på torsdager. 

Øvelsene for juniorer og aspiranter varer fra 17:00 til 18:00, og for hovedkorpset fra 18:00 til 20:00. Besøkende er velkomne til å lytte og slå av en prat under øvelsene.

AGMK – Arendal Guttemusikkorps

  • Barbu kirke

Barbu menighet er drevet av visjonen "Leve i Jesus," som fungerer som en veiledende inspirasjon for alle deres aktiviteter. Menigheten, med sin strategi "Mer himmel på jord," arbeider for å manifestere verdier av frelse, frihet og håp gjennom Jesus Kristus. Dette gjenspeiles i deres praksis og læringer som en bekjennende, åpen, tjenende og misjonerende menighet. Barbu kirke engasjerer seg aktivt i å formidle sitt budskap både gjennom ord og handling.

Barbu menighet

  • Panthers: Drillcenter. De trener på moltemyr!

Panthers Baton Twirling, grunnlagt av Linn og Eirin Kvade Rannekleiv i 2003, har en anerkjent posisjon innenfor det norske drillmiljøet. Panthers har fostret mange dyktige drillere som har konkurrert på både nasjonalt og internasjonalt nivå.

Flere av klubbens utøvere har vært en del av det norske landslaget i drill. Blant disse er vår trener Susanne, som har deltatt i EM og VM, og Hanna som representerte Norge i Drill Grand Prix i Frankrike i 2019.

Basert i Arendal og omegn, tilbyr Panthers Baton Twirling trening og samhold for drillere på alle ferdighetsnivåer. Klubben er ideell for alle som er interessert i å utvikle seg i sporten, enten de sikter mot toppnivå i internasjonale mesterskap eller de som ser etter en engasjerende og givende hobby.

  • ·Sørlandskirken 

Sørlandskirken, lokalisert ved Barbu Park nær Arendal sentrum, er en del av pinsebevegelsen og ble etablert på begynnelsen av 80-tallet. Menigheten, som omfatter alle aldersgrupper, holder ungdomsmøter hver fredag kl. 20:00 og familiegudstjenester søndager kl. 11:30. Shine junior for barn i 4.-7. klasse møtes hver fredag kl. 18:00. Vi fokuserer på å fremme Guds kjærlighet gjennom inkluderende fellesskap og støttende smågrupper, blant annet Life Group for ungdom. 

Sørlandskirken (sorlandskirken.no)

  • GAME NORGE 

Game Norge er nylig etablert i Norge, og målet er å bygge et GAME Streethouse  i Arendal som vil fungere som et pilotprosjekt for flere byer i Norge. 

Gard og Arendals Fossekompani støtter etableringen av GAME Streethouse Arendal, et nytt initiativ for å tilby gratis, lavterskel fritidsaktiviteter som fremmer samhold og fellesskap blant ungdom. Dette tiltaket går utover de mer tradisjonelle idretts- og kulturtilbudene i byen. Arendals Fossekompani har bidratt med 1,5 millioner kroner over tre år, og ser dette som et viktig bidrag til ungdom i kommunen, spesielt for de som ikke deltar i tradisjonelle aktiviteter. 

Gard, som har lang tradisjon for å støtte lokale sports- og kulturinitiativer, ser stor potensial i prosjektet og ønsker å fortsette sitt engasjement gjennom å støtte innovative og inkluderende møteplasser. 

GAME Streethouse Arendal vil bli etablert på det gamle brannstasjonstomten i Arendal og tilby et mangfold av aktiviteter som skal engasjere ungdom og styrke lokalsamfunnet.

På Moltemyr skole tilbyr de forskjellige aktiviteter for barn og ungdom.

GAME Norge |

  • Metodistkirken i Arendal

Metodistkirken i Arendal tilhører det globale nettverket av Metodistkirker, som har representasjon i nesten alle land og omfatter omkring 80 millioner medlemmer globalt. I Norge finnes det rundt 50 Metodistmenigheter. Vi inviterer deg varmt til å delta i vårt fellesskap og oppleve nærværet av Kristus blant oss. Velkommen i Jesu navn! 

Hjem - Metodistkirken i Arendal (metodistkirkenarendal.no)

  • Arendal KFUK - KFUM Speidere 

Som medlem av KFUK-KFUM-speiderne får du anledning til å delta i et bredt spekter av spennende, underholdende og pedagogiske aktiviteter sammen med andre. KFUK-KFUM-speiderne utgjør en av de største kristne organisasjonene for barn og unge i Norge, med 250 grupper spredt over hele landet.

KFUK-KFUM-speiderne - Forside (kmspeider.no)

  • Arendal Baptistmenighet

Menigheten vår ble grunnlagt i mars 1867, kort tid etter at åtte personer ble døpt i iskaldt vann mellom isflak i Galtesund, spesifikt ved Sandviga på Hisøya, i januar det samme året.

Vårt mandat finnes i Matteus 28,16-20, ofte referert til som misjonsbefalingen. Vår hovedmålsetting er tofoldig: For det første å nå ut til og opprettholde troen på Jesus blant mennesker. For det andre å demonstrere Guds kjærlighet og omsorg overfor våre medmennesker ved enhver mulig anledning.

Hjem - Baptist


Kontakt

Postboks 1821, 3703 SKIEN
4844 Arendal

Organisasjonsnummer
932251434

Sosiale media

2024 © Moltemyr Nærmiljøsenter